Белослава, която  се прочу през седмицата не с някой нов

...
Белослава, която  се прочу през седмицата не с някой нов
Коментари Харесай

Орлин Павлов и Мария Илиева скочиха в защита на пияната Белослава

Белослава, която  се прочу през седмицата не с някой нов план, а със скандално държание, че бе хваната да кара с 1,25 промила алкохол, известни музиканти скочиха в нейна зашита. Първенци по поддръжка се оказаха Мария Илиева и Орлин Павлов, които обществено съвсем ѝ се обясниха в обич.

Насред гръмкото “обичам те ” заваляха и апели, че всичко ще бъде наред, че никой не е непогрешим и прочие Така родните ни випове се оказаха изненадващо лицемерни, в случай че постоянно показват какъв брой почитат спазването на закона и концепцията, че всеки си носи следствията. Публичната им поддръжка към сгафилата изпълнителка ядоса болшинството и множеството хора решително сметнаха, че най-малко на нея ще ѝ се размине.

След като дрегерът, който е употребила в злощастната вечер, се оказа неспособен, май натам вървят нещата. Случайно или не, Белослава е последовател на безвредното шофиране и за собствен смут, точно тя бе изловена да кара прелестно почерпена. Така за следващ път блесна и лицемерието на “звездите ” ни, съгласно които, даже да си много загазил човек, ще ти бъде простено, в случай че сбъркаш. Не една и две жертви на починали в произшествия с пийнал водач евентуално се усещат персонално наранени от сходна показност и замяна на сърчица, като че ли нищо не е станало.

Тагове: new пияната Белослава Мария Илиева Орлин Павлов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР